Uw artikel werd toegevoegd aan de prijsaanvraag.

Een Data Center of een Informatica Lokaal groepeert de nodige kritische onderdelen noodzakelijk voor het functioneren van data systemen. Het betreft het hart van uw onderneming.

Technische vloer

Laat het vervoer van bepaalde uitrustingen en technische aansluitingen op een ordelijke manier toen, voor een groter gemak.

Serverrack

Onze vidéo

Netwerk- en bekabelingsframe

Onze video

Gesloten ruimte / gesloten gang

Het energieverbruik ligt erg hoog in de computerzalen. De servers zijn grote electriciteitsverbruikers en dus is climatisatie nodig om de hitte productie te compenseren. Daarom is het belangrijk om de warme en koude luchtstroom te controleren. Ten einde te vermijden dat deze luchtstromen zich mengen en om te garanderen dat de koelinstallatie optimaal werkt, dient een "modulaire gang" geplaatst te worden om de koude luchtstroom daar te houden waar hij het meeste nodig is. In de praktijk heeft dit concept bewezen dat men een energiebesparing van 40% op de koeling realiseert, wat betekent dat men binnen de 2,5 jaar zijn investering terug verdient.

Climatisatie

De luchtbehandeling is essentieel om een gunstig klimaat te garanderen voor het functioneren van de informaticasystemen en de telecommunicatie. Onze specialisten kunnen u raad geven op het gebied van keuze en afmetingen van de aangepaste oplossingen. Dit rekening houdend met de specifieke eisen van elke context zoals het volume, de evolutie, de hoge beschikbaarheid door redondantie, de terugkerende kosten van de werking... Onze oplossingen gaan van eenvoudige systemen naar systemen met gesofisticeerde precisie door verschillende technologieën aan te wenden (luchtcondensoren, watercondensoren, Inrow systemen, Inline systemen...)

Cooling video

Nieuwigheid

Nieuw system van cooling voor een rack

One Rack Cooling

Electriciteit en verlichting

Omdat de ene onderneming de andere niet is. Omdat de informaticabehoeften niet dezelfde zijn voor de handel als voor een gemeenschap. Kies voor een gepersonaliseerde aanpak en bestudeer grondig uw elektrische installatie. Samen met onze partners, bestuderen wij uw project in detail om een aangepast antwoord te geven op uw verlichtings- en vermogens behoeften. Wij bepalen nauwzettend, het nodige vermogen, types van kabels, sectieberekeningen, keuze van zekeringen... Wij realiseren een complete studie van uw schakelkasten.

PDU video

Voorbekabeling informatica

De groei van het netwerktoepassingsvermogen dringt het bezit van een performante bekabelinsinfrastructuur op. In vergelijking met een gebouw, vertegenwoordigen de data center een geringe oppervlakte; maar op het gebied van normative verplichtingen en technologische evoluties die zij moeten ondersteunen, is hun bekabelings topologie zeer complex. De keuze van de netwerktoepassingen bepaald de keuze van het kabelsysteem. De uitrustingen verbonden aan deze nieuwe technologieën zijn omvangrijk, energievretend en dringen een sterke vrachtname in de informaticazalen en technische ruimten op.

Netwerkbekabeling

De kwaliteit en de snelheid van de communicatie in uw bedrijf hangt af van uw netwerk. U moet zich kunnen verlaten op een kwaliteitsvol informatica- en telefonienetwerk. Zoals :

Studie: Wij analyseren grondig uw noden in communicatie om u de beste oplossing te bieden. Uw netwerk past zich aan u aan.
Betrouwbaarheid: Kwaliteitsvol materiaal. Een stipte en verzorgde installatie. Geteste lijnen volgens aanvaard protocol. U heeft nood aan een duurzame en betrouwbare netwerkbekabeling? Wij leveren die.

Uw netwerkbekabeling moet zich kunnen aanpassen. Omdat de technologie voortdurend evolueert, moet uw netwerkbekabeling open en aanpasbaar blijven. Wij moeten vandaag uw netwerk uitwerken, denkend aan uw communicatienoden van morgen.

Monitoringinstallatie

Convergentie naar alle IP komt tot stand op het gebied van monitoring. Hoeveelheden opnames zijn toegankelijk en integreerbaar in de administatie oplossingen van de IT dankzij verschillende protocolen. De installaties gerealiseerd door Ordin-Access, laten de Informatica Directie toe over de nodige meet en controle middelen van de infrastructuur. Daarom stellen wij u een reeks intelligente systemen voor, gebaseerd op de aan het IP netwerk verbonden harde rekenaars, uitgerust met cameras en interfaces naar alle type sondes: vochtigheid, temperatuur, water, voeding, detectie, bluscontacten, enz. Zij laten toe te bepalen voor elke sonde de werkingsmarge normaal of abnormaal is,het zenden per mails, per traps, per SMS in real time een alarm indicatie of personenincident of op sites van uw keuze.

Onze video